6 Aralık 2015 Pazar

0532 241 8944 - Özel dikim koltuk örtüsü

Özel dikim koltuk örtüsü ve provalı koltuk örtüsü dikiminde 20 yıldır hizmet veren firmamızın blog sayfalarından birinde bulunuyorsunuz. Firmamız 1994 yılında istanbul kadıköyde kurulmuştur ve o günden günümüze hizmet vermektedir.

Özel dikim koltuk örtüsünden bahsedecek olursak firmamız hazır koltuk örtülerinin dışında özel dikim koltuk örtüsü alanında da hizmet vermektedir. Peki özel dikim koltuk örtüsü nasıl oluyor.

İlk olarak koltuk örtüsü yaptıracağınız koltuklarınızı belirlemeniz gerek, daha sonrasında firmamızı arayarak koltuk örtülerinize özel veya provalı model diktireceğinizi belirtip randevu alıyorsunuz ve ustalarımız size randevu vererek uygun olduğunuz bir saatte koltuklarınızın bulunduğu evinize veya ofisinize gelerek koltuklarınızın ölçüleriniz alıyor.

Daha sonraki aşama ise kumaş seçme aşaması. Firmamızın calışmış olduğu belli başlı kumaş firmaları mevcut. Ofisimize gelerek firmamızda bulunan kumaş kartelalarını inceleyerek size uygun olan kumaş desenini ve kumaş ürünü seçiyorsunuz. İşte sizler için hazırladığımız bazı kumaş kartela videoları..

KATEKS Kumaş Kartelası

DOPLAND Kumaş Kartelası


MK Teksil Kumaş Kartelası


Yukardaki videolarda bulunan kartelalar gibi yüzlercesi ofisimizde sizleri bekliyor. Bu kartelalardan size uygun olan kumaşı seçip daha sonrasında alınan ölçülere göre firmadan sizin seçtiğiniz kumaşın siparişi veriliyor.

Bir sonraki aşama ise kumaşın dikimi aşaması bu aşamada sipariş edilen kumaşlar verdiğiniz ölçülere göre dikilir ve sizlere teslim ediliyor. 

Sizler için hazırladığımız daha önceden firmamız tarafından özenle dikilen provalı koltuk örtüsü modellerimiz altta bulunmaktadır.